Yoga praksis.

 


Jeg har nu siden 2008 dyrket og undervist i yoga på daglig praksis, og jeg elsker det.
Den yoga form jeg udøver er inspireret af Hatha yoga, Vinyasa yoga, Kundalini yoga og Yin yoga,
Som jeg mikser intuitivt for hver yoga time, jeg underviser, for at understøtte og inspirere deltagerne på bedste vis.
Jeg bruger mantra sang (lydvibration, der harmoniserer krop og sind) og mudraer (healende håndstillinger) i min undervisning.

 

I november 2020 blev jeg uddannet jeg til MediYoga instruktør under Lane Hornslets vejledning på uddannelsen i Aarhus.
Denne yoga form, som jeg også har givet kælenavnet ”energi yoga”, har udvidet min yoga horisont betragteligt med hensyn til den filosofiske betragtning bag al yoga og også i forhold til min praktiske undervisning.

 

Alle kan deltage i min yoga undervisning uanset kropslig formåen, idet man kan sidde enten på stol eller på gulvet: Frit valg med samme glæde og udbytte af yoga øvelserne.

 

 

Man skal huske, at Yogaens oprindelse var, at lære at meditere, at sidde stille og blive stille inden i.
Da det viste sig at være vanskeligt for de fleste mennesker at sidde længe i skrædderstilling uden at få ondt alle vegne, så opfandt de vise yogier i Indien de kropslige yoga øvelser, som de ofte fandt inspiration hos ved at betragte de forskellige dyrs bevægelser. Dette hjalp betragteligt til, at mennesker nu kunne sidde i længere stille meditations stillinger.

 

Jeg håber, at den enkelte opnår øget smidighed og kropsbevidsthed samt større åndedrætsbevidsthed og et bedre nærvær i hverdagen, ved at deltage i undervisningen. Yogaen befordrer, hvilket er videnskabeligt bevist, alle de autonome processer i kroppen, reducerer blodtryk og stress betydeligt og giver i det hele taget deltagerne en dosis spirituel og psykologisk vitamin indsprøjtning, der forøger livsglæden.

 

 

Kontakt mig angående hold og priser.

Tlf: 51350075 eller mail.

Kærligst namaste
Pia Sofia Koren