Mesterlære på Hridaya

Har du noget, du mangler?

Jivananda:
For nogen tid siden holdt jeg et kursus for én deltager. Det har jeg aldrig prøvet før, men det viste sig at være en meget positiv oplevelse for os begge.
Det inspirerede mig til at genoptage min gamle mesterlære omend i en ny form.
I en periode, for en 10-15 år siden, kunne folk komme i lære hos mig i clairvoyance. Det var en slags forstudie for mig til forløbet Clairvoyant Healer, der kørte frem til 2009.
Nu genoptager jeg så disse tætte og meget koncentrerede forløb, med kursusdage for én deltager, hvor deltageren har mulighed for at tilrettelægge indholdet efter egne behov og eget ståsted i livet.

Det har vist sig at være et meget populært og effektivt koncept, hvor det er muligt at arbejde terapeutisk koncentreret med psykiske tilstande, der binder os til sindet (klister) og få brudt mønstre, som vi bliver ved med at gentage. Vi kan således frigøre os fra sindet og arbejde aktivt på, at hjertet bliver vores indre "ståsted", hvorfra vi så kan gå ud i livet.
De fleste deltagere har, ved hjælp af denne form, oplevet stilheden, der findes bag sindets turbulens og den spirituelle enhed, som er vores fælles oprindelse. Disse dybe eksistentielle tilstande formidles via det fælles meditative felt, der opstår mellem lærer og elev i denne form for samarbejde.


Pia Sofia:
Efter af have undervist én deltager i mesterlære har jeg også fået lyst til at tilbyde dette kursus til interesserede. Kursusformen optog mig med det samme, idet vi på rimelig kort tid kom ind til det essentielle hos personen, der forbinder personligheden med det spirituelle, som er vores evige væren.
Som overordnet essens handler mesterlæren om at heale adskillelsens sår i sindet til medfølelse og kærlighed og kreere en permanent forbindelse til det i os, der er evigt eksisterende og forbinde individet med enhedsplanet.
Derfor vil jeg fremover tilbyde kurset til personer, der føler sig parat til mesterlære hos mig.

Den nye mesterlære indeholder:
6 kursusdage fordelt på 12 måneder.
Hver kursusdag er 5 timer.
Antal deltagere: 1


Samlet pris: 8.400 kr i Thisted, 9.600 kr. i Århus og 10.800 i København.

 

Betalingsform:

Thisted: Betaling ved tilmelding: 2400 kr. Derefter 1000 kr. pr. kursusdag.
Århus: Betaling ved tilmelding: 2400 kr. Derefter 1200 kr. pr. kursusdag.
København: Betaling ved tilmelding 2400 kr. Derefter 1400 kr. pr. kursusdag.

 

Målsætning og indhold af forløbet fastlægges i samarbejde med deltageren ved kursusstart.
Det er således muligt at ”skræddersy” individuelle forløb til hver enkelt deltager.
Mesterlæren tager dig det næste skridt på din vej.