Tarot vejledning

Tarot vejledning er en vejledning og tydning i, hvordan man tolker symbolerne i tarot kortene.

Man kan lave tarot oplæg for det enkelte menneske, hvor man trækker flere kort på et spørgsmål, og man kan indsnævre spørgsmålet med bare at trække et kort.

Det er meget vigtigt, hvordan spørgsmålet bliver stillet, da der kan ligge dybere eksistentielle lag bag ethvert almindeligt og mere overfladisk spørgsmål. Jo dybere spørgsmål jo dybere svar, selvfølgelig.

Jeg bruger altid god tid til at afklare brugerens spørgsmål, før vi går i gang med selve tarot oplægget. Hvis f.eks. klienten vil stille spørgsmålet om han/hun får den lækre bil, vedkommende så brændende ønsker, gør jeg meget ud af, at få afklaret, hvad det egentlig er for et behov som står bag dette ønske.

Er det et ønske om bedre livsstil, livskvalitet eller egentlig et dybt behov for at synliggøre sig noget mere i verden, eller handler det måske om mit selvværd, som jeg tror, bilen kan stive mig af med?

Herefter trækker klienten/spørgeren kortene, og jeg giver min professionelle tolkning i blandet en god intuitiv fornemmelse for den andens eksistentielle ståsted.

Hel vejledningen bliver indspillet på en CD og varer typisk en god time.