Forord fra "Kærlighedens Magi".

Denne bog er magisk.
Der vil ske mirakler i dit liv, mens du læser, især hvis du læser ordene med hjertet og åbner for processens indre oplevelsesplaner. Mirakler er hjertets magi. Prøv et øjeblik at udvide ordet "magi" til ordet "mageløst givende", og sid og smag på sidstnævnte. Du vil da fornemme, hvilken kraft, der sættes i gang inden i dig bare ved at ånde ordet ind og ud af kroppen.

Hvornår oplevede du sidste gang noget mageløst, noget nyt og forunderligt, som aldrig er hændt før?, hvornår blev du sidste gang gennemstrømmet af kærlighed, så du følte dig stor helt ude i auraen? Hvor længe siden er det, at engel blidt har pustet til din kind med sit enorme vingefang? Denne bog opfordrer til at tiltrække sådanne oplevelser, så vi kan få lysverdenen ned på Jorden og få livsglæden og livskraften tilbage.

Kærlighed og magi er det hvide "lim", der holder universet sammen. Vi tilkalder kærlighed, når vi åbner for Guds kraft i hjertet og miraklet sker, når vi handler denne kærlighed ud i livet, så den bliver synlig her på planeten. Tilsammen er disse kræfter fyldt med magi, og med denne bog vil jeg invitere dig ind i magiens forunderlige verden i håbet om, at du åbner for din egen magi.

Lad os blive mange mennesker her på Jorden som ikke bare læser eventyr, men som også beslutter sig for at leve et eventyrligt liv! Hvorfor ikke gøre hverdagen mageløs?

Dybest set er et mirakel det samme som at ændre holdning, således at det fastlåste i os får lys fra en spirituel, meningsfuld vinkel.

Størst af alt er kærligheden, skrev Poulus for 2000 år siden. Disse ord skal nu i det 21.århundrede til at udleves i den fysiske dimension i vores hverdag.

Må denne bog fylde dig med spirituelle vitaminer, således at dit indre barn vågner op til et liv i lys og kærlighed.