Halvvejs nyhedsbrev for april/maj 2018


Lidt kollektivt og meditativ oplevelse.
Kærligheds Festivalen nu med program og hjemmeside.
Leros rejse september 2018, 1 plads ledig fra Billund, 2 pladeser fra Kastrup.
Lokaler i København.

Lidt kollektivt og indre oplevelse.

Så blev det dagen i dag, hvor det lykkedes mig uden besvær - ja, det var nærmest som om hele teksten og billedet sprang af sig selv frem på papiret - at udfærdige A4 programmet for den kommende Kærligheds Festival.
Jeg er ikke en ørn til computer kreativitet, så jeg spørger, måske mest vanemæssigt, min mere kyndige mand om hjælp, når lidt mere komplicerede tekster skal kreeres. Men, det lykkedes som sagt uden besvær med det samme her til morgen, selv om jeg havde forestillet mig arbejdet ville tage hele dagen, hvor jeg alligevel skulle sidde stand by, mens den ene klient efter den anden konsulterede håndlæser Tahoma.
Stolt som en pave skævede jeg lige til de aktuelle astrologiske aspekter. Mon planeten Merkur allerede var vendt fra sin retrograde stilling? Jeps, det var den, vendte natten til d.17. april 5 grader i Vædderens ild tegn. Så med ”ild” i tastaturet blev mit program færdiggjort med billeder og farver og forskellig tekst, fantastisk!
Til os alle, Merkur, kommunikations planeten, går atter med vindens retning igen, så mon det lykkes forligsmanden i det danske politiske landskab at finde forlig mellem arbejdsmarkeds parterne – de forhandler stadig, mens jeg hamrer videre i tasterne. Cross the fingers for the best result for both sides.
Hermed en meddelelse til alle, som har ventet på et opportunt øjeblik til at komme videre med hus køb og salg med formidlinger og forhandlinger af enhver art, at tiden er inde til at gå aktivt I gang og opnå resultater.

Indre oplevelse.
Min astrologilærer Claus Houlberg fortalte ved sidste undervisning time, at påsken var det tidspunkt, hvor disciplene fik nye opgaver. Disciple er vi faktisk mere eller mindre allesammen, idet vi går i skole og er elever i livets lære her på Jorden, og elev og discipel er det samme.
Imens jeg lytter til Claus´ påbudte påskeopgave, blev jeg klar over, at vi her på Svalgaard også fik en slags indvielse – blev indviet i noget.
En nat jeg vågnede på den der måde, hvor man intuitivt fornemmer, at der er noget i luften, som føles vigtigt og presser sig på. Hvorfor jeg spontant satte mig og mediterede, mens et kraftigt lys foldede sig ud for mit indre øje ude i gården. Jeg kunne ikke lade være med at åbne øjnene på klem, der var intet fysisk lys.
Der stod Erimitten – fra Crowleys tarotkort– i nøjagtig samme stilling som billedgjort på kortet med højre hånd holdt op over vores lingam figur midt på gårdspladsen sammen med tre andre spirituelle mestre med hænderne samme sted. Eremittens ord lød klart og tydeligt: ”Nu er Guds lys levende på Svalgaard”. Mesteren til venstre for vismanden var El Morya (1. stråle mester), den næste Tibetaneren (2. stråle mester) og den sidste St.Germain (7. stråle mester, som nu ifølge Claus Houlberg hedder Racotze).
Herefter åbnede lingammen sig, og en stor diamant med spidsen opad viste sig ned i jorden. Da jorden havde lukket sig igen, strømmede der lysperler fra Eremit- vismandens hånd ud over lingammen.
En Lingam er et frugtbarhedssymbol, som symboliserer balancen mellem Ying og yang, mellem det maskuline og feminine udformet som kvindens og mandens kønsorganer. Figuren står i næsten alle templer i Indien, som det højeste frugtbarheds symbol.
Kærligheden og lyset er nu levende på Svalgaard Hridaya Center.

Genforenings rejse til Leros september 2018.
Der er lige blevet et eneværelse ledigt fra Billund 6 – 13. september, så slå til, hvis du stadig går og ønsker at deltage i den legendariske genforenings tur til den vidunderlige ø Leros.
Desuden er der et dobbeltværelse ledigt fra Kastrup fra 7 – 14. september, man rejser en dag senere fra Kastrup.
Henvendelse på piasofia@hridaya.dk og 51350075.

Lokaler i København.
Jivananda søger lokaler i københavn til mesterlære og individuelle konsuktationer d.21.-24.
juni.
Der har været brand i vores dejlige lokaler i Valby. Så kender du nogen, eller har du selv mulighed for at udlåne/udleje lokaler, vil vi gerne høre fra dig. Skaderne ved branden var heldigvis kun materielle, men der går nogen tid, før lejligheden kan tages i brug igen.

Kærlig hilsen: Pia Sofia og Jivananda, der med et hold kursister snart er på vej til Peru og Bolivia, mens foråret er ved at få rigtigt godt fat herhjemme i DK.

Kærligheds Festivals programmet
Programmet ligger nu klar til udsending, så alle er velkomne til at få tilsendt det, så man selv kan printe det ud.

Program for Kærligheds festivalen 30.6 og 1.7.

Dag 1: 30. juni  
 
12 – 14:   Indkvartering og frokost, som folk selv medbringer. Betaling 150 kr. enten ved tilmeldelse eller ved mobile pay på 51350075. 14–14.30: Pia Sofia plus evt. andre: Velkomstceremoni og sacred dance  – en velkomst dans.
Workshops, muligheder for oplevelser og inspiration.
15 – 16:   Miriam: workshop: Kærlighed og Sandhed
15 – 17:    Lars:  Bliv vejledt af Træers Visdom
15 – 17:    Dorte, workshop med "Den gode historie” – en selvoplevet fortælling, der har rørt dit   hjerte.
15 – 18:    Dorte Vedel: Farve fordybelse 16 – 17:    Pia Sofia: Symbol workshop
17–17.30: Atma og Yogesh: En indre meditativ rejse - Rumi oplæsning med musik.
18–19.30: Aftensmad, som deltagerne selv medbringer
19–21.30: Fællessang og spørgsmål/svar.  Chanté og ”Dejlig er Jorden”.

Dag 2: 1. juli  
9–9.30:   Fælles morgen sang og lidt morgen yoga.
10 – 11:    Jivananda Ole, foredrag om kærlighed og enhed, hjertets intelligens.
11.15–12:  Afslutning, meditation og universel velsignelse.

Ønsketræ  - Alle på festivalen får mulighed for at nedfælde et ønske/bøn på et stykke papir, og hænge det op i træet. Nogle af ønskerne vil blive delt på hjemmesiden (de upersonlige og kollektive). Se på hjemmesiden www.empatium.dk