Spirituel rejse til Sydindien med Jivananda og Pia Sofia
27. dec. 2024 - 15.jan. 2025 (begge dage
indklusive)

"Ind I En"

 

 Adiyogi, som spredte yoga ud til menneskeheden for 16.000 år siden.

  

Vi byder velkommen til en spirituel eventyr rejse til Sydindien med ophold tre steder og undervisning via Jivananda og Pia Sofia i yoga, meditation og spirituelle terapeutiske øvelser.


Vi flyver fra København til Chennai i Tamil Nadu. Kører 3 timer ind i landet til Shanti Retreat India, hvor vi bor de næste 12 dage, tæt forbundet til det hellige bjerg Arunachala (Shivas bjerg) og mesteren Ramana Maharshi´s ashram, som vi besøger flere gange.


Turen går videre til Isha Foundation Center 40 km fra Coimbatore, hvor Sathguru har manifesteret et spirituelt samfund funderet på de yogiske spirituelle principper. Et fantastisk sted, hvor alle, der besøger det, mærker en mærkbar energistigning, især ved meditation i templerne. Her opholder vi os 3 dage. Jivan og jeg havde så stor en oplevelse her, hvilket inspirerede til denne nye rejse.


Til sidst kører vi til tempelbyen Mamallapuram ved Det Bengalske Hav, hvor vi tilbringer
de sidste dage på det paradisiske hotel Mamalla Beach Resort, som vi har boet i mange gange, fordi vi elsker stedet.

 

Prisen for kurset er 7000 kr. Deltagerne køber selv flybillet til Chennai. Vores agent i Indien sørger for al transport og ophold i Indien, som betales af deltagerne dernede.  Samlet pris: Ca. 17.000 - 19.000 kr. (Inkl. kursus, ophold, transport og anslået pris for flybillet). Vi hjælper dig gerne med at bestille flybilletter.

Ring og hør nærmere.

Depositum for kurset: 3000 kr. som betales ved tilmelding.


Tilmelding til Pia Sofia og Jivananda snarest muligt. 51350075.