Træk vejret bevidst – Lær at regulere dit fysiske, mentale og følelsesmæssige.
20-21 marts - Hridaya Center, Rosvangvej 47, Thisted

Vejrtrækningen er en overset ressource de fleste mennesker tager for givet. Vejrtrækningen bidrager til næring i kroppens celler og påvirker homøostasen, der er en tilstand der, opretholder indre balance og fysisk velvære.

På dette to dages kommer du ind på læren om grundvejrtrækningen og hvordan den kan trænes op, samt forløsning af diafragma og psoas. Du lærer at bruge kroppens biokemi, således, at du kan reducere stress, angst, smerter og uhensigtsmæssige spændinger og regulere nervesystemet. At arbejde med vejrtrækningen er med minmalt brug af ord.

Udover det præsenteres du for øvelser, der tager udgangspunkt i den måde, du trak vejret og bevægede dig på, da du blev født. Disse øvelser er din basis og danner grundlag for en smidig rygsøjle, hofter, nakke og skuldre. Teori og praksis mestres således, at du forstår mentalt og kropsligt hvad der sker i din krop, når din vejrtrækning er funktionel og anvendes som din dybeste ressource.

Program for begge dage
Kl 9:30-12:15 - Praktiske øvelser og teori
Kl 12:15-13:15 - Frokost
13:15-16:30 – Teori og Workshop samt tilbagemelding på dagen.

Hvem kan deltage?
Alle kan deltage, det kræver du er nysgerrig, kan trække vejret og sidde op og ligge ned.

Hvad tager du med dig hjem?
Et kompendie med teori og øvelser således, at du kan fortsætte derhjemme. En masse inspiration, forståelse af vejrtrækningens potentiale og et program til din morgenpraksis og en mini workshop.

Hvem er Lotte?
Lotte er en af Danmarks mest erfarne undervisere i bevidst vejrtrækning. Der underviser 1000 forskellige mennesker om året og har en unik evne til at læse en krop og hvad den har brug for.
Lotte har udviklet en ny bevægelsesform i Danmark, hvor hun anvender vejrtrækningen og blide bevægelser, så kroppen kan lære at komme tilbage til det sunde og optimale udgangspunkt for hjerne, sind og krop. Lotte har en evne til at se, hvor du er, og lytte til, hvor du gerne vil hen på et niveau som ganske få kan. Lynhurtigt og effektivt forstår Lotte dig som menneske og designer dig nogle værktøjer, der gør, du kan foretage de nødvendige ændringer du længes efter i dit private og professionelle liv.

 

 

Det praktiske:
Det er muligt at overnatte på Hridya Centret – det koster 100 kr. pr overnatning og betales Mobilepay 51350075 og direkte til Pia Sofia Koren.

Du medbringer selv måtte, tæppe, vandflaske og den mad du skal indtage under kurset.
Der serveres te, kaffe og lækkert til ganen i pauserne.
Der er plads til 8 kursister udover Pia Sofia og undertegnede.


Pris: 3299,- kr. tilmelding på www.longerexhale.com – mail: info@longerexhale.com
https://www.longerexhale.com/event/traek-vejret-bevidst-laer-at-regulere-dit-fysiske-mentale-og-foelelsesmaessige-20-21-marts/

Kærlig hilsen
Lotte Maggie Mogensen

Flere gange om ugen kan du læse små opslag om bevidst vejrtrækning