Det handler om kærlighed 1 og 2.

2 worksshops v/ Jivananda.

Kærlighed er altid nærværende, men hvad hjælper det, hvis vi er fraværende?

Det handler om kærlighed 1: At elske.                                                Søg ikke kærligheden. Søg i stedet de indre tilstande, der hindrer dens flyden.
Når vi elsker har kærligheden et objekt. Det kan være en partner, et barn, et dyr, et arbejde, eller måske ovenikøbet os selv… Mulighederne er mange. At elske er lig med tosomhed.
Kærligheden i denne form tilhører sindet og er underlagt visse psykologiske spilleregler: Spejlinger, projektioner, forventninger, krav osv. Kærligheden kan være betinget eller ubetinget. Kærligheden er en følelse, der skal have en årsag.
Rigtig mange mennesker oplever en angst for at elske, fordi de har oplevet svigt, eller har andre smertefulde erfaringer i forbindelse med kærligheden.
På workshoppen vil vi arbejde med de forskellige tilstande, der kan forhindre os i at elske, fordi kærlighed altid gør os sårbare for svigt. Det handler om tillid til kærlighed.
Lørdag d. 9. november kl. 10.00 – 17.00
Pris: 600 kr.

Det handler om kærlighed 2: Væren i kærlighed.
Når vi er i kærlighed, har kærligheden ikke nødvendigvis et objekt. Vi befinder os i en tilstand, der binder os sammen med hinandan. Væren i kærlighed, er lig med enhed og vores hjerte er porten, der leder hertil.
Vi søger mod den lysende bevidsthed alle mennesker har til fælles, fordi den er betingende for livet. Vi oplever kærlighed gennem lighed og ikke gennem forskellighed. Denne vej leder os til enhed. Fra dette sted er det ikke muligt at vægte et menneske som værende mere værdifuldt end et andet. Herfra udspringer næstekærligheden. Vores sprog spejler dette faktum meget smukt: Kær lighed.
Kærligheden er en permanent tilstand, der ikke skal have en årsag. Den kan ikke fjernes fra os, men vi kan fjerne os fra dén.
På workshoppen vil vi arbejde med at fjerne de slør, der kan hindre os i at komme ind i denne tilstand af kærlighed, der er meget nærmere end vi tror… faktisk lige om hjørnet.
Søndag d. 10. november kl.  10.00 – 17.00.
Pris: 600 kr.
Pris begge workshops: 1000 kr.